Tuesday, April 12, 2011

Utk Rafiq


Since ramai yg PM me pasal nih so ai pun berat ati nak tulis kot di salah ertikan but dont take me wrong ya ..a friend ada tanya kan Moon pasal nih ..memula mmg ai pun sangat berat ati ...tapi apa yg my friend kata kan tew ada betul nya kerana tangan yg memberi adalah lebih baik dr tangan yg menerima and ada ramai sangat mereka yg sangat ikhlas nak bg something utk Rafiq . So many many thanks ya

Ramai yg beli baju n adiah utk Rafiq ...banyak2 terima kasih Moon ucap kan ....siap ada baju dr London ekekke

Kalau sesapa yg nak bg adiah kat Rafiq ley PM moon kat FB kay atau YM je ...mana tahu ia nya dpt membantu sedikit sebanyak .

YM Moon : Munirah301

" Moon , kita bila ada anak kiter struggle utk penuh kan saving dia org ...cuba bekal kan apa yg patut utk mereka "

" yup ai know but setakat nih kami masih mampu utk membantu mana yg boley insyaallah "

"yes ai know but sometime kiter kena berfikiran terbuka kerana ramai yg amik berat n cuba membantu n kiter tak boleh lokek utk menerima bantuan "

it makes me berpikir sejenak ....ermmm ...
Thanks

Update Norma - 12 April 2011

Talib kata doc dah hentikan bantuan pernafasan Norma . Tiub oksigen di kuar kan semalam n ada drah kuar dari mulut Norma mebi due to tiub tew . Norma stabil but still weak . Dia masih lom dpt bercakap tp bertindak balas . Dia dpt mengengam tangan n tgk Talib .

3 comments:

yantz-yeem said...

alahai tomeinya rafiq....mesti dia rindu kat mama nya kan moon...

J.M.R said...

teruskn k.moon, ni satu usaha yg murni..

happy2gether said...

takper Moon, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing, kalau ada yg sudi berikan pertlgn terima je yer Moon...mungkin itu rezeki Rafiq...