Monday, April 18, 2011

atas permintaan ramai ...


auuw tajuk poyos ....ramai keeeeeeeeee auwwww

i will sell this headband ...di sebab kan kesuntukan masa maka ai sempat la siap kan 12 headband nih ada banyak kaler ...but most of em org punya( nanti ek kowang kat TM IT sana nanti ai dtg ) ...nanti mana yg ada balance ai bukak kat sini kay ...kalau nak order dulu pun vley ..tinggal je comment beserta size/ukur lilit kepala anak anda in cm atau inch semer vley . Tapi ai terima 5 order je dulu sebab takut tak sempat akakkakakak

nanti malam kang ai snap gambo headband yg dah siap ....

8 comments:

Anonymous said...

akak, baper RM? utk baby umo 8 bln bleh kn?

sahlan said...
This comment has been removed by the author.
Yanz said...

Kak nk 2 vley..kale nk pink n ijau...saiz akan dibertshu kelak

Filla ~ Kasihs said...

aku sokong!! good business! best kan hobby leh jana wang.. i support you moon..ko buat bebanyak nanti snap pic.. aku promote ;)

YUZIE AMIR said...

wahh sampai buleh buat bisnes!..bagus2!!..i buat pun utk anak je tu pun ada yg tak siap dr tahun lepas.Bnyk sgt benda nak buat sampai taktau mana satu nak focus.

Miss Moon said...

Filla , nanti aku buat kan utk Acih n Amani kay ....nko pun tahu aku kan mana ley duk diam sangap hokey ...dah la kije kije umah semer bibik dah amik alih . Aku plak bukan jenis suka layan TV last last aku layan benang2 hahahhahah

Yuzie Amir , bukan bisness pun ahahhaha kebetulan masa gamba Yaya nih kuar ramai yg nanya terus jd ..kalau nak wat besar besaran lom cukup kaki tangan akakkaka . Kalau pikir mmg betol banyak sangat nak buat ...masa je tak der

AdanyaKauUntukku said...

Moon....nak gak.......rasanya boleh ke?

Sofu said...

sgt chantek itu headband...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...