Friday, April 29, 2011

Latest Update - Sutan


29 April 2011



Today Sutan mengalami cirit birit terlampau.. kerap sangat buang air besar...according to Doc fungsi usus besar adalah untuk menyerap air, maka bila tak ada usus besar, jadinya, cepat lah najis tu keluar bersama-sama air2 itu..


Sekarang Sutan dah jadi baby sebab kene pakai diaper.. hiksss cute je (matik mak kalau Pak Sutan baca ni).. tapi still jugaks ke tandas untuk cuci semua..


Sutan: Sian mummy kene cuci 'uk-uk' Daddy


Moon *dalam hati*: Alahai Pak sutan apa sangat laaa.. anak-anak awak semer saya cuci kan, apa der hal. yer la takkan nak suh nurse cucikan.. auwww sentap mak.. biar la mak jadi nursenye..akakakakkaka...


doc kata dia Sutan boleh balik dalam 2, 3 hari lagi kot..



****************************************


Update Norma


Norma akan start kimo next week... hope semer ok...~ Moon



*********************************************


Update my sis


My sister akan operate buang fibroid 9x11 at sjmc kol 1.30pm karang... hope semua ok and harap dapat pegi melawak Kak E dalam kadar segera ~ Moon






sekian,

updated by filla for Moon's readers..

5 comments:

fazilzura said...

oh myb cirit birit tu tanda awal after operate kut kan ..

hope en sutan sihat cepat2...

** kasih isteri membawa bahagia (huhuhuhu emosi)

Raisah @ echah said...

harap2 semua selamat...
k.moon mmg tabah hati! kagumz

hOtMaMa said...

macam2 dugaan moon kan.. be strong yer moon, demi org2 tersayang..

Lenny said...

:((

dah tuh je nak cakap... lain tak bley cakap dahh..:(

viruspadu said...

walaupun saya tak komen, tp saya baca semua update

:((

sedih tau.

moga kuat hadapi dugaan ini