Wednesday, April 20, 2011

crochet headband





13 comments:

AdanyaKauUntukku said...

Moon..sangat suka

Anonymous said...

cantuknya!!! nak satu...harganya mcmana kak moon?

Miss Moon said...

nanti k moon tunjukkan kat member2 opis dulu . Dia org la yg suh kak moon buat . Asal wat utk Yaya je . ...nanti kalau ada balance kak moon publish n announce kay .

shiemz said...

kak moonnn, x bek hampakan perasaan ibu mengandung nie kak moonn... sgt cantek... kalu ade shiem nak hitam merah tuee.....

Aiza Azril said...

ala comel la yg warna pink last sekali tu...nak jugak! ;)

DRaqil said...

moon, i pun kenan kat itam merah tuh. anyway, mane yang tinggal i nak st...nak bg kat my newborn niece.

Miss Moon said...

shiemz , olo sian nya ibu ngandung nih ..

KC , nak fink yg mana KC ..yg bawah tew still dalam try n error hahhahah baru ngetest tew .

mama Aqil , nanti bila bebudak opis dah rembat mana dia org nak ai publish balik kat sini kay

nanti mana yg available ai bgtau kay ...nanti malam ai top up lagi hitam+merah tew

farra8979 said...

cantiknye... rajin tul moon ni..

Filla ~ Kasihs said...

kak moon.... comellll.. suke suke suke... tapi anak aku tak suke benda atas kepala dia.. bagaimanakah???

aZeeMaH said...

jual la...hehehheh

noor said...

mcm maner nak order.....cantikkk bangatttt

Shima Md. Zahar said...

salam moon...
macam mana nak order yer.. sangat berkenan..

nnt email leh tak..

sabrinaaina@yahoo.com

DORAETYA. said...

Boleh tak buatkan untuk orang tua macam saya ni? Nak juga, sangat comel. HIHI. Boleh takkkk ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...