Tuesday, April 19, 2011

Ingin sangat umah kampung

Me n Sutan kalau pagi2 pigi kije misti lalu kot belakang kot Jenderam tew ...skrg nak lalu kot depan nak tunggu traffic light persimpangan dengkil tew mmg bercinta la rasa nak tembak je taxi2 ngan kereta2 yg tak reti bahasa duk main potong que......ha sambung citer . So every time duk nengok umah2 kampung tew rasa cam best je terus cam berangan

eiii best nya kalau umah cam tew laman nyer besar ...pastuh ada pokok2 buah plak . Anak anak bawak balik cucu pastuuh dia org main lari lari kejar ...sambil kiter duk kat meja duk tgk cucu2 lari ...sambil mimun air kopi ...makan cekodok

ha imaginasi kenala real kan ....akakakak siap sampai cucu cucu bagai kan
sejuk je mata memandang kan ...hijo je
tambah plak kalau ada tiang tinggi2 cam nih ...harus la ley lepak bawah umah ...
pastuh tunggu kat bawah tew ...pastuh tepi umah ada kebun sayur ke hapa ....call me old skool ke apa ada mak kesah ..a..a.saya kan ala ala makcik2 kan ....peduliks ...muahahhahah

Sutan kalau la kiter kaya raya sampai duit tak tahu nak wat apa jom la kiter beli tanah sekeping pastuh wat umah kampung ala tradisional nak tak nak tak ....ekekekkeke
ha cam nih ke baru la org dtg org sebut .....ampunnnnn tuanku ....

1 comment:

genny da bomb said...

moon..umah mak bole la org mai sebut..amponnn tuanku!!hihihi..mmg seronok umah kampung ni..pun berangan kalo duit byk nk beli tanah kat umah mak..nak dok kampung gak haha