Wednesday, April 25, 2012

cerita Korea terbaru

hahahha tetiba ada org msg ...kak moon lama tak review drama korea hahahhaha . Ai pun cam ha ha dah lama kan ..last ari tew citer the Moon that embrace the Sun je kan ...pastuh ada layan The Greatest Love jugaks tapi lupa nak wat enty ....hahahhah ( ai tahu ai dah tua tapi layan kan je citer2 neh hu hu hu )

Sekarang tgh layan Love Rain ...tp thg airing . Merana rasanya tunggu seminggu seminggu ....best gaks citer nih ada 2 zaman .

Cinta tak kesampaian masa muda2 dulu then terpisah zaman anak anak plak fall in love hahhahah layan je la sebab gamba dia org sgt cantek2


Title: Love Rain

Total Episodes: ?

Status: Currently Airing

Genre: romance, comedy, melodrama

Description: Love Rain tells love story of 2 generations , the analog and the digital era. In 1970s, Seo In Ha and Kim Yoon Hee met and fell in love but they didn’t end up together. In the present 21st century, Seo In Ha’s son and Kim Yoon Hee’s daughter meet and fall in love. Now, will they become a couple ?

ni zaman mak pak dia org hahahhaha 

  
ni zaman moden dah hahahha 


Cantek nya gamba neh


Yoona Girls Generation sangat cute hu hu hu mamang Jang Geun Suk nih pun best muka berlagak cam bagus je hahha....Sutan nampak ai layan citer neh gelak je dia hahhaha oooo ketawakan org ek ...yg awak duk layan The King 2 Heart tew hapa hahahhahah so we even ya lalink ....


DRAMA CRAZY - LOVE RAIN

adu merana tunggu episode neh hahahhah semalam nampak kat tv ada kuar citer neh tp baru episode 3 kots


6 comments:

Permata said...

tengok cita rooftop prince kak, baru punya. kelaka nak mati. kahkahkah

dak-eiza said...

suka jugak cite nih..tp baru abis smpi ep 3 hihihi

Puan Min Cantek (PMC) said...

Moon, ko minat ker tengok ceta korea?
cerita terbaru yg aku suka tengok sekarang ni...link lah sini ya http://www.dramacrazy.net/korean-drama/fashion-king-episode-1/

+kasih+ said...

cam best je... tv berape nie??

sue-ab said...

kat kbsw dah kuar sampai epi 4...tp aku baru tgk sampai 3,termiss plak epi 4..hari ahad ada ulangan...mula2 epi 1-3 boring sikit..macam slow je..tp kalau tak tengok nanti tak paham..dengar citer,love rain ni kat korea top 3..kalau dah bleh donlod ni lagi ok heheheh...thank you...

mykdsubs said...

[tumpang jap]
Siapa-siapa yang nak subtitle korea dalam bahasa melayu, meh la datang sini http://mykdsubs.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...