Friday, April 20, 2012

Jumpa besok kat GLOBE

Dear Readers ,

Jom sama sama gie GLOBE sok ....ai know ramai yg kata ala tak best la gaji lom masuk cam na nak sopink .

Dont worry akak akak n adik adik sekalian . Kowang ley pilih je kain dulu n tinggal deposit sket . Balance bayar masa kain siap ...Bukan apa takut kain habis hahahhahah . So sok jom ramai ramai pegi sama sama ley ketemuk ketemuk ley amik amik gamba hahhahahah ( mana tahu muka kiter ley masuk web n facebook dia org hu huuuuu )

Sarah Hughes @ GLOBE lvl 5 nih sangat fleksible n faham keperluan customer dia org . Payment bisa di runding ...terus Moon pun rasa nak tukar langsir hu huuuuuuuuuu harus pak sutan pening ...tuka lagi keeeeeeeeeeeeee hua hua huaaaaaaaaaaaaaa

Yer la mana nak cari

Bidang 60 RM 10 je semeter kat LVL 5
Bidang 110 RM 15 je semeter LVL 5
Upah Jahit RM 9 onwards siap hook bagai .
Sebut nama blog ai je dapat diskaun ...mana nak carik

Ari nih , Sok n Lusa ada special clearence plak tew kat GROUND FLOOR ...sebut nama blog ai dapat lagi 50% discount ....

So sapa nak pegi jom tinggal kan komen ...ayuuuuhhhhaaaaa . I'll be there from 11 am to 2 pm only ....jom jom jommmmmm

11 comments:

ibu naufal.. said...

nak pegiiiiiiii...

lina said...

nak pi jugak....nak jumpa moon juga

eus said...

bestnya... tp dh bajet nk beli jubah k'moon tu.. uWaaaaa.....

mummy_ayu said...

ala..Ayu dok seremban la..weekend memang jarang turun KL...:-( maybe next time..ajak Net la shopping nanti kat sana..

btw...lawa la umah baru

~adeQ~ said...

Sofea sekolah ganti esok, kalau sempat...jumpa di sana!!! =)

nurbeena said...

nak..nak..nak..nak pegi...

Anonymous said...

akak...sy nk ikut..jmp esok :)

Cahaya Kita said...

nak pergi tp next saturday. boleh ker?

Nurul Affendi said...

joinnn!!!!

Anonymous said...

Kak kuni! Kak intan nak pgi jugeekkk.

edrina said...

Yeay dah pegi. Dpt Jumpa Moon yg sgt sweet + baik. Dapat buat langsir dgn harga yg murah. Berbaloi2. Moga2 murah rezeki Moon sekeluarga. Ameen.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...