Tuesday, April 17, 2012

i will be bz

dear all ,

maaf la ek kalau belog sunyi sket 2 3 hr nih ( cam tak biasa hahahha mmg owner belog pemalas kan )

Bz ngan kije hokey ...so ada acara internal audit maka kena la get ready ngan apa yg patut ....hahhahaha pengawas datang pengawas dtg ....luruskan barisannnnnn hahahhaha



Ha nak bgtau neh Sabtu nih ai nak ke GLOBE ada sesapa mau tag along ....best tau kalau pegi ngan ai sekali sebab ai bawak kamera hahhahahh . Dah bos kata nak letak gamba blog readers ai dlm facebook globe n website dia org harus la mak pun excited ...huhuhu . Ley la kowang posing sambil pilih kain ...wahhhh syiok .

So sapa nak pegi jom jom ...please pm me atau tinggal komen kay . Ai pegi awal awal kot ke sana dalam kol 11 dah ada hahhaha hover tau LOL

Pihak Globe pun ada bgtau ...proses renovation dia org dah hampir siap utk ground floor maka dia org ada buat clearence sale ....so my blog readers kowang adalah VIP so kowang akan dapat special offer lagi ....hanya Jumaat Sabtu Ahad nih je tau offer utk ground floor tew tapi offer tingkat 5 tetap berjalan sampai 31 May 2012 .

5 comments:

Aidah said...

ala jauhnya umah saya dengan globe tu. kalau la dekat johor, mesti saya pun join jugak bershopping kain langsir kat globe tu. tengok gambar semua menarik, geram tauuu...

eus said...

ya ALLAH bestnya.. bila la berpeluang gi sana ni.. dokat jerk.. tp masa! uWaaaaa.......

~adeQ~ said...

Nanti saya sms akak kalau confirm...memang nak cari langsir ni...tapi ongkosnya lum ada. nampaknya kena guna duit keras dulu la..hehehehe

Jiran BBST. hehehe

amyrad said...

Kak moon...nk ikut jgkkkk! Hehehe nnt nk tny husband dl kalo dia mau g..nnt sy bgtau lain ekk...tq!

amyrad said...

Kak moon...nk ikut jgkkkk! Hehehe nnt nk tny husband dl kalo dia mau g..nnt sy bgtau lain ekk...tq!