Friday, April 13, 2012

Jualan Globe kembali lagi

pheewiit ..

yes u and u yg tengah baca blog moon nih n mana yg follow blog moon --- > ( cepat klik follow skrg ) kowang akan dapat special offer lagi ...last time kowang dapat 50% discount kan kat GLOBE jln TAR ...this time the offer lagi crazily insane ...hu hu excited nih

we are going to give all your readers the opportunity to buy any fabrics on level 5 at RM 10! YES!What was RM65 to RM84 and those that have the Ikea concept which was RM24 to RM36 is now RM10. All this is of course Whilst stocks last! offer ends May 2012



"All fabrics at RM 10 of 60 inches width and RM15 for 110 inches width. This is for all fabrics at Level 5! And it's only for your readers!

Khan, please take note and make sure Moon's readers all get our best service! "



wow this is lagi better dari 50% discount last time kan ....fengsan skrggggggggg


sila sila budget skrg kay beli langsir raya skrg jugaks...so bulan poser nihi tak yah susah2 nak pikir wat langsir bagai sebab semer dah setel kan ...and dapat murah plak tewwwwww hua hua hua

This time we want to take pictures with your bloggers and put it up on face book and our new website which will come soon!

wahhhh glams nko Mariaaaaaaa . Sowi la kan ai tak ley la nak paste semer email yg dia org send ...tew rahsia la kan ...so cepat2 ...offer start hari nih dah sebenanrnya

Sekarang Ground Floor tgh di renovate so anda still ley masuk kot pintu depan . Hati2 jalan ke lift ya n tekan tingkat 5 ....dah sampai tingkat 5 cari Abg Khan . Dia akan tolong kowang potong kain n amik order semer . Tempahan jahit di terima sekeping hanya RM 9 - 10 standard French pleat kalau nak yg ropol bagai lain harga ya lalink semer

So sesapa nak amik langsir awal tahun ari tew ....i hope kowang dapat beli lagi hahahhahah sebab harga sampai RM10 semeter mana nak dapat . N to those yg mmg dah biasa pegi sana mmg tahu kan kualiti kain dia macam mana ...mmg tervaek

Siap ada sorang akak nih dia beli kain balut kusyen anta jahit kat Klang . Siap tukang jahit tew kata wah mana u beli ini kain banyak mahal wooo beli kat mana nih .....bangga dowwww ...sebab dapat beli pada harga yg berbaloi baloi baloi



Just sebut " I follow blog Moon " baru dapat diskaun yaaaaaaa

Sapa yg dah pegi last time hope dapat share experience kowang kat comment ya kalau rajin letak la link ada gamba langsir yg kowang rembat ...jom kita share ngan those yg lom pernah pegi lagi .



Blogger nilamza said...

huahuhuahuha......moon, I baru balik dari sopink curtain kat sarah hughes @ globe.... luckily I bwk Mr. Banker skali cum my Interior Designer...(mmg dia Interior Designer pun). Sblm pegi sana, dia siap tanya berapa I punyer bajet nk spend kat kedai curtain tu.....dia takut la I mengikis duit dia kan...tp nk dijdkn citer, naik jer ke tgkt 5 tu dia balik yg rambang mata. I balik yg boring sbb tggu dia nk decide mana kain yg nk dibeli. Alih2 RM500 terbang....over the bajet la actually. Paling I hepi sbb curtain kat sliding door umah I dia amik fabrik Organza yg rege rm63 so after less dpt la rm31.5.tp mmg puas ati giler la. Thnx 2 u Moon bcoz of ur blog I dpt 'berjimat' nak raya ni....huhuhu.


Salam Moon,

Thank you very much for the advert. It was really a great help to save the budget for curtain of my new house. I have been searching around for best quotation of curtains for the past three months and all the quotation that I got ranging from RM17k to RM12k. Finally, Globe has offered me a quotation for only RM6k with the same curtain requirements. ;-)


" Moon saya bawak org umah saya gie Globe ...punya la dia borong 1 umah bertukar langsir ..kering poket saya di kerjakan nya "




OFFER BY GLOBE FOR MY BLOG READER

27 comments:

AbbotCottage said...

Gila ko nyahhhhh, mau mak berpino bijik mata kalo gi sana nihhhhhh...errr caner caner??!!

azra amira said...

yeay!!! tima kasih kak moon.. =)

yanti isa said...

nak terjah Globe dengan adik esok .. nak cari langsir untuk rumah baru .

Adelia Farisya Closet said...

Thanks moon, Farra silent reader of your blog.

Anonymous said...

salam..

hi kak, klu silent reader blog moon dpt potongan jgk kee..?? :D
teruja sgt nih ;))

marinahunny said...

alahai moon, cmne ek. Meronta ronta nk beli. Hrp2 suami ada urusan kat KL dlm bulan ni atau bulan dpn. Klu x mintak tlg moon beli boleh?

sofea jali said...

adush..kak moon...nampak gayanye bukan rezki sofea lagi lah...langsir utk rumah baru...toink toink toink..

Wan Haida said...

tq moon for the update...kali nie harus ku pergi terjah....:)

Alin Marlini said...

dah lama tak singgah globes. Masa zaman kekanak dedulu..nak beli kain baju raya mesti pi Globe

idah said...

kalau i nak g bli langsir 2 jugak bole x??i bru jer follow blog moon.tp dah setahun jadi silent reader...hihihi=)i nie org sarawak..hujung mggu ni nak g kl so ingt nak bli langsir baru tuk rumah..bole ker??

masaklemakrebung said...

moon... wahhhh tima kasih tima kasih... promosi yg lepas tak sempat nk jenguk globe... camna ye, just pegi sana jumpa khan dan berikan kata laluan ye ? hehehhehe... i mmg your silent reader

Anonymous said...

kak moon mcm mane nk join..nk sgt..tp sy xde blog...-ida-

syasya1411 said...

kak moon terujanya...tp silent rider blh ke...

syasya1411 said...

kak moon...kalo silent reader blh ke....teruja dgr

Anonymous said...

camna diaorang nak kenal pasti siapa readers moon? baru dapat rezeki nak shopping ni

nazifah said...

moon, ha ah camna nak join, selalu baca je.. x de blog

cikgu pah said...

moon...camna caranya...bila pegi diaorang cek nama ke?

cikgu pah said...

salam alaik moon..camna prosedure nya, g sana diaorang cek nama ke

diLot said...

ok ok kali ni kompom kne pergi kalo tak tak cun ah langsir umah raye ni

opsiti78 said...

tq moon. baru jer jenguk2 langsir kat nagoya. sekali buka blog moon ada promosi la plak...harus pergi...

opsiti78 said...

tq moon...harus pergi ni.

asfiedaimpiana said...

Ya Allah..mak rasa nak pengsan tgk ini advert moon...haruslA nak pergi!!..ai nak inform my untie n my mum n my adik n my frenn then nak serbu itu globe..habisla Khan nak melayan krenah kami!! Hehehee
Last yr jer 3x ai pergi moon..fenin itu Khan ngan gelagat kami!!

Hehehee
Abislah duit tungggakan yg dpt bulan ni kat org gomen!..huahuahuaaa

Sue said...

aaaaa bestnyeee.. tapi sabar..sabar dulu... umah baru belom siap agi. nk beli utk umah sewa skang ni rasa membazir pulak. sabar.. (sambil urut2 dada ni menahan sabar)hehehe.. suke gi globe kekecik dulu. asal nak raya @ nk bukak skola mesti carik kain kt globe. pastu paling suke sbb dalam lif dia ada pramugari..pakai cantik2 tolong tekankan floor yg kita nak gi. hehehe...

Nurul Ilyani said...

best...diorg boleh buat sarung kusyen skali x kak?ni yg nk gi borong ni... :)

erne said...

salam... K.moon blh ke sya nsk gie bli nie..... Sya nie slent reader je... Blh ke.....

erne said...

salam sis... I nie slent reader je... Blh ke... Guna tredmark i folow blog moonn... Segan pulak... Tapi nak..

sheisjaz said...

OMJAYYYYY....saya nak g r hujung bulan ni..sempat lagi x moon?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...