Thursday, April 26, 2012

saya tak suka iklan cenggini

ntah nama saya tak suka la tgk iklan cam nih ...olo kalau nak pasarkan benda2 cam nih jgn la pakai makcik n pakcik ...tolong laaaaaaaaaaaaaaaaa . Ada last week kemain letak gamba pompuan muda pastuh ada pakcik sorang konon pakcik niih "bertenaga" hello please laaaaaaaaaaa geli geleman laaaaaaaaaaa benda cam nih tak yah la letak gamba2 cam tew ....

Apa pendapat kowang ...kowang sokong ke benda2 cam nih ...

 ayoooo yoooooooooo sian pakcik nih kena guna ngan org org nih ...tak baik tau

27 comments:

Munnafendy said...

hihi macam2 cara nak lariskan produk ni.. =)

Sari Yusa Ibrahim said...

samalah... meluat.. rasa nak termuntah terbelahak gitu!! renti2kanlahhhh

NaOMi said...

tu cara org tak kreatif nk lariskan produk kot...pendek akal pun ye gak..geli geleman nengok..hishhhhhh...

amiey lee said...

tak suka..geliii meluatt..macm gatal terlebih

A.I said...

Sama la dgn aku. SUMPAH aku geli!!! isk.

Unknown said...

sib baik produk sy x ada iklan cam gini....biasalah nama nye iklan so macam2 cara dibuat utk menarik perhatian....

atikah said...

kak moon, btl laaa...meluat.... nyampah pn ye gak... malu kat mak2 kita...

+kasih+ said...

xsuke....... same cam moon... geli sesangattt....
x senonoh betol depa nie kalo wat iklan...

Miss Aja said...

tak suka tgk!! me and the whole family selalu rasa disgusted, and anti iklan murahan macam ni.

Irfa said...

sama la..tapi tergamak la pulak terima iklan macam ni.bayangkan kalau mak ayah kita bergambar utk iklan macam ni..malu tak?

Cik Tie@Akak said...

buruk beno...haish

Anonymous said...

Salam Moon,

eeee...cheq pon geli gelemansss tgk iklan cenggini...x pdn ngan umuq... eee...rentikan ler...

edrina said...

tak suka.. disgusting hihi

YaNa said...

salam kak moon...sy dah lama jd silent reader...hu3...tertarik nak komen entry nie...u r right kak moon...iklan2 gni mmg menggelikan dan memualkan tekak...xperlu kot nak lariskan produk smpi mcm tu...hu3...

adijohann9@yahoo.com said...

saya pon sgt tak suke iklan begini....mcm ape entah, kalau pon nak open minded, ini bukan culture malaysia la...tapi i tak sure culture omputih ada ke buat benda cenggini???as a MUSLIM, sy maluu...

Sue said...

i pun tak sukeeee... kesian pakcik tu ditawarkan jadi model iklan. pakcik makcik dgn bangganye beraksi dgn kamera. posing dgn perasaan 500% sayang sbb konsep iklan adalah pasangan bahagia. tup tup pakcik makcik jadik model iklan ubat perangsang sx. hadoiiiiiiiii laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... satu kg pakcik makcik glamer.. siap kg sebelah2 sume kenal pakcik. ehehheeh

CikPutih~ said...

akak..td sy tgk iklan ni jgk kt paper..mmg annoying..xsuka sgt T__T

CT@mamaLuqmanTiara said...

Xsuka!!Xsuka!!Xsuka....tambah2 yg gambar baru ni pempuan pakai tudung tp tetk montok la konon.....euuuwwww......

kayrul-shah said...

kesian pakcik nie jadi mangsa..dah tua baru dapat jadi model iklan..hehehe

nikkie kinkie said...

Tak senonoh langsung....
yang orang tua tu plak sanggup dieksploitasi. Apa perasaan anak2 diaorang la gamaknya....
kalau saya la....maunya tak kuar rumah....malu weehhhh....
tu iklan seks tu.....

ROJAK said...

bole je guna gambar pakcik makcik ni cuma tak perlulah bergaya macam nak cium je..atau mencebik bibir? tak berapa jelas sebab gambar kecik

BugsCrafting said...

Saya bagitau my hubby, kita patut bersyukur yang pakcik ni bukan ayah kita kalau tak maluuuuuu weeiiiii
tolongla kalau ya pun nak pasarkan ubat kuat janganla sampai pergunakan orang....

BugsCrafting said...

iklan ni memang dah byk konsep memalukan bangsa dan agama...

http://safiyyahshoppe.blogspot.com said...

salam...

seganla kak hajar tengok iklan ni... nasib anak tak reti baca lagi... kalau tak, jenuh nak menjawab

.heidee nor. said...

kesian tengok pakcik makcik ni diambil kesempatan dengan iklan sempit idea macam ni. Saya tengok pun malu sendiri...

aDisH.sHidA said...

erm sama la..rasa 1 macam je perasaan nie bila tengok iklan nie malam td....

Prince of Noob said...

yeah sokong sokong hahahaha... btw done follow - Noob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...