Saturday, April 21, 2012

Satu hari di GLOBE

Kan ai tanya kan sapa nak dtg ke GLOBE sebab mmg kebetulan ai pun nak gie sana . Moon sampai sana kemain la awal kol 11 dah ada depan tew siap kena tunggu pintu GLOBE bukak hahhahah .

Thanks pada my blog readers yg datang . Sonok sangat dapat jumpa kowang and im so happy that kowang enjoy the great discount . Misti cam tak caya kan ...tew la u have to see it to believe it

Yg pasti kena ingat formula nih

Kain bidang kecik RM 10 1 meter 
Kain bidang besar RM 15 1 meter 


Last time ai beli kain nih harga 30 hengget semeter ...sekarang kowang dapat 15 hengget je 
tak kesah la kalau kat siter terpampang harga RM 30 ke 40 ke 50 ke ...kowang tetap akan dapat that special price ...percaya laaaaaaaaaaaaaa  tp kena la mention AI FOLLOW BLOG MOON...ingat Salleh Yaakop je ke ada ai follow ...Moon pun ada tau

Aimi Me n Nurul .

With Kak Fizah

 Ed duk busy setelkan tempahan ngan Khan . Bagus la Ed siap bawak semua ukuran utk setiap bilik .

Kat lvl 5 nih selesa so kalau bawak anak pun tak wisau sebab tak terlalu crowded n kerusi pun banyak

So jom cuci mata . Tapi terkejut gaks sampai tadi ....mana semer kain sudah pegi Khan ...sennyum je Khan . Yer la all ur reader buy laaaaaaaa .. wah mmg sakan ek kowang beli hahahha kalau cam nih la rasanya tak sempat akhir May la misti kain semer habis

   
 
 

  
   

hu hu best kan ...sampai tak menang tangan la si Khan nak kira meter kain nak potong kain nak siap order hahahhahah

Sonok sangat sebab dia org pun bawak mak dia org sekali . Thanks ya ...nanti sok sok ley dtg lagi

So sapa yg gaji masuk bonus masuk next week ...kenaikan ke masuk ...cepat2 pegi sebab banyak kain dah kena rembat ...huhu ..

Sapa yg ada tempah jahit awal tahun ari tew sila la pegi amik langsir tew cepat2 ya ...kang kepam plak dlm plastik hiks hikss ...

15 comments:

marinahunny said...

moon, sape perempuan yg pakai baju biru yg senyum tu...? mcm kenal la sape ek/ bloger ke? alahai sape ek?

asfiedaimpiana said...

Datang2 usha dulu, bajet datang awal Mei, dah siap canang ye pd kengkawan..yg pasti Ai Follow Blog Moon kata kunci dia hheheee

Nurul said...

kak moon, syok sgt2.. syok sgt smpai tertgl hp pun tak pasan.. hahaha.. tq tq nasib x jalan jauh lg hehh.. kain sgt best.. tebal berkualiti..

Miss Moon said...

Hiks sonok jumpa Nurul ...

Nurul sowi tau akak terpaksa geledah phone nurul sebab nak cari sapa owner phone nih ...nasib number hubby u ada dalam fav n nasib ai pun pakai samsung hahhahaha

zeera said...

alaa..bestnya. musti pergi ini minggu if baby tak keluar-keluar lagi bagi cepat sikit baby keluar. hewhew

Anonymous said...

K.MOON,

NK TNY SEMUA KAIN KT LEVEL 5 TU DE DISCOUNT UTK FOLLOWER MOON?

Miss Moon said...

yup dear ..

edrina said...

Moon,

Dah lama sgt tak tukar langsir.. so ada peluang murah2 mcm ni harus la kena cepat.. anak2 tgh membesar.. x berbaloi beli mahal2.. anak2 ed tu melasak sgt ekekeke

azra amira said...

salam...


kak moon.... kiter dah pegi globe.. yeay!! kite g ari ahad gak.. tp petang.. jd nyer xdpt la jumpe kak moon.. huhu~ yang bestnyer kite dah beli + tempah langsir.. double the yeay!! hihi~ tq manyak2 kak moon.. dari asalnyer baca pasal citer norma (kite pun orang pontian gak..), dapat rezeki pulak beli langsir cantik2 murah2 biler baca blog kak moon ni.. cayang kamu manyak2 kak moon.. =)

azra amira said...

oh.. lupe nak bgtau.. walaupun kite datang lewat sikit dari kak moon, ada jugak kain2 mcm dlm pic2 kat atas tu yang dah xde.. mmg pantas la kadar susutan kain2 ni.. hewhewhew.. ;p

Nurul Affendi said...

Mencik tak dpt join dat day!! Harapnye dis weekend bleh sopping langsir!

shilafaizz said...

kak moon, sampai bile yer sale ni?

Miss Moon said...

sampai 31 May 2012 dear

Una said...

utk kain langsir je ke k.moon....

Kak We said...

Salam Moon,

Akak dari tahun lps dok ikut cerita sale globe yg Moon post... huhuhu harap2 ada rezeki la nak join next sale... tunggu rumah siap dulu. Sanggup ni nk naik flight dr KB semata2 nk cari langsir kt globe (koya smeta... )