Monday, April 09, 2012

CitrAida

terus rasa nak beli banyak banyak tudung nih hahahha . Nanti kowang ley usha FB CitrAida sebab nanti akan ada banyak lagi tudung tudung yg cantek2 . Amboi kemain laju lagi tak sempat nak cop dah sold out semer ya

Weekend kita org semer gie umah Aida sebab Aida nak amik gamba tudung2 nya . Cam no org amik gamba plak yg rambang mata nengok tudung hahahha . Pak Sutan n Isk ngan Yaya pun follow sekali . Ley la Isk n Yaya main main ngan Eirdeena n buli Uncle Saiful .


cantek kan ...make up was done by kak Lela 017-3470335 a very experienced make up artist . Sentuhan dia mmg tervaek terus berseri2 muka Aida




sapa berkenan sila cepat2 gie ke CitrAida n book cepat2 kang habis .


bebudak nih kalau dtg sini mmg wat cam umah sendiri la ya jap jap naik atas turun bawah main kat luar yg paling best siap nak mandi bagai la ..Isk kata Kakak Aida sangat lawa ( tetiba jadi kakak ) sebab dia pakai kat muka dia cantek sangat ...Isk suka sangat . ...sambil cakap sengeh sengeh ... Yaya plak kemain suka kat Eirdeena ....panggel nama Baby Deena ..amboi kakak Yaya sesuka je bagi nama hahahahah ...Eirdeena rajin2 praktis tau n merangkak cepat2


hahahha ai telah ter rembat satu warna kelabu hahahha dalam kepala nih nak amik lagi 2 3 hahahha tamak tol . Bukan apa ley beli siap siap utk raya nanti hahhahahaha ...


mereka berdua nih sangat sweet tau ...mmg sepadan sangat . Thanks Aida n Saiful jemput kita org dtg umah .. nanti apa apa calling calling la akak ...hu huuuuuuu


6 comments:

Ardini Humaira said...

musim tudung bawal datang balik skang ni kan :)

Alin Marlini said...

mmg suka tgk dorang ni..sweet couple..cam awak jugak moon..hehehe

beta kupu said...

da lama xnmpk aida kat tv, snyp jer agaknya jadik org blkg tabir je kah?

aneem said...

beshnya..dapat borong banyak2.....
x sabo nak tunggu gaji nak beli tudung citraida

Anonymous said...

agak2 kalu mention nama kak moon dapat diskaun tak...hihihi

Dulu Gadis, Kini Mama said...

mana nak beli borong tudung CitrAida ni!nak borong!!