Friday, March 11, 2011

Asal org dah kawen malu malu nak pegang tangan

Walhal masa kapel mau pegang erat cam tak mo lepas ...jalan pun kemain rapat ...dah la pinggul memasing besar cam talam angkat air keduri kawen ...ada hati nak jalan rapat rapat sampai berlaga punggong last last cam org cac*t je jalan nye hahahhahahah
Well for me mmg la masa kapel ada pegang tangan tapi sila kira ek 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...pandai ......10 saat je pastuh merasa la nko mengelap tangan . Yer en pakwer kiter tangan nye cepat berfeluhs maka nya tak kose nak pegang lama lama kan ...auwwwwwwwww gedikssssssssss ...pandai je kata ai gediks walhal kowang masa kapel pun sama kan kan kan elehhhhhhhhhhhh .

And skrg pun jgn harap leh pegang tangan Isk lama lama ...yer dia pun mewarisi kebasahan tangan ayah nye ....yg extra moist mengalah kan kek coklat moist ...last last nak pimpin Isk kena pegang lengan dia akkakakak ...nampak aku cam seorang mak yg kijam di situ ...

Apa Moon nak citer sebenarnya neh ...ekekkekek malu sebenarnya nak story mory sebab nampak cam gediks cam nak panggg je satuw kalik ..

Ala anggap nih for sharing2 kay

Pn Moon ( nama sebenar ) berjalan jalan la kat pasar malam ngan laki dia En Tan ( nama sebenar tetiba cam cina plak laki aku ) pastuh tetiba En Tan menarik tangan Pn Moon ...pastu di pegang erat2 ( wah tetiba feeling2 nulis novel romantis ) ...Pn Moon terus glabah ...apa pasal pun tak tahu ...sambil ngan sopan ( sopan la sangatttt ) menarik manja tangan nya ...auwwwwww ...

Eh sengeh2 apa hal? ekekke

Pastuh En Tan pun tarik balik ..Pn Moon pun tarik balik ....hish main tolak tarik nih apa kes bila nak habioh citer neh? Then En Tan tanya ...wahai dinda kesumat jiwa ...kenapakah adinda tak benar kan kanda memegang tangan adinda ...katakan kenapa adinda ( aku tipu je nih ..walhal .." asal tak ley pegang lakssssss")

Ala malu laaaaaaaaaa ....nanti cikgu2 nerseri Isk nampak ( tetiba aku rasa cam alasan bodow je)

La apa nak malu ...bini saya ...bukan nya pegi pegang bini org

Ye laaaaaaaaaa ....apa kelas pegang tangan di pasar malam ...sah sah Pn Moon akan pegang2 ikan ...tekan2 ikan tgk mana yg elok ...pas pegang ikan pegang plak ayam ...pilih2 ayam yg montel tapi nak murah vley ...pastuh pegang plak bawang cili kering bagai ....kalau pegang tangan sambil jalan kat KLcc ke shopping complex ke kat taman syok jugaks kan ...
Ek eleh ke situ plak ...sambil En Tan menggunakan kuasa veto S bukan superman tapi kuasa veto sang suami terus arah kan bini dia ...dah duk diam2 jgn tariks tangan ....akakkakak

tetiba mak rasa cam budak baru jalan bertateh pastuh terus tak keruan segan punya pasal ..budus tol ...laki sendirik tew walhalnyaaaaaaaaaaaaaaaa akakkakakakak

Kowang cam na ...kowang rasa patut ka seorang isteri berasa segan bila laki dia pegang tangan kat public?

Atau tetiba hubby peluk pinggang ?

Atau tetiba tangan hubby gatal2 plak merayap kannnnnn ? ekekekkeke

Atau duk syok2 tgk wayang nak lentok2 bagai kannnnnn?

Mebi Moon dah terbiasa kije skalik ngan En Tan ...dah terbiasa utk mengformal kan diri skalik terbawak2 ...erm...

Walhal org lain kemain ...kalau pak wer mak wer tew start pegang tangan kalau jalan 3 jam ...3 jam la tak lepas ...sampai nak kebas la tangan still tak lepas ...amboi cam la awek nko ley hilang ke kena kidnap ke ....( tetiba aku emo plak apa kes )

Walhal kadang mat mat B*ngla and I*don pun jalan siap pimpin tangan siap hayun2 bagai cam dunia ini milik kiter berdua ada kowang kesah .....mak kesah ....mak geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
perg romantis giler abg tentera ...auwwwwwwww

Bila kat umah nak smooch2 skalik anak sulong plak datang ...........

Eiiiii daddy tak maluuuuuuuuuu peluk mummy .....misti daddy nak kawen ngan mummy nih ....eiiii shame shame ......

6 comments:

Lenny said...

mooonn...

hahahhahahaa... i baca nie terus cam... dannnnngggg... kene sedas kepala akuuuuuuu!

ok... mak mmg gedix, and semua org pon tau kot kan... so.. pegang2 tangan adalah biasa.. muahahha... mana2 je moon.. pasar busuk pon mak pegang tangan bley... usah kat luar... nak tido pon.. kalau penat sangat i takder la tido bawah ketiak... tapi.. nak gak dekattt tuu.. tido pegang tangan vley? ok.. kalau nak lempang sila lempang tapi i mmg gituh amppuunnn!

hahahha.. and aksi2 mesra alam adalah biasa.. ampun buat sesiapa yg nak muntah... laki I tak kire tempat kalau mau kiss ke.. peluk ke.. dier pedulik hape... ampun sekali lagik tuan tanahhhhh..

eh, panjang plak comment... ahhahah... nampak cam nak buat cam rumah sendiri nampak.. sorry yer moon! cuma, entry nie cam... addduuuiiiihhh kene sedas! eh.. berdas2! ahahhaha

Azura R-Ju said...

wakakakak.. entry ni wat ku tergelak je ..

emmm cm weols, mmg gitu ler.. b4 kawin, pgg tgn , dh ado anak je... kene ler lepas, cz akil kt tgh2 hehehee... tp makin lama x pgg makin segan nk cm dulu2..
en somi kite mmg jenis pemalu (as u know ler).. kdng2 tu jeles je tgk org pgg2 tgn tu.. tp kalau yg pgg2 tu compom lum kawin

Baby Lyana said...

hi...i silent reader dah lama....kawan si lenny yg gediks tu....myself and hubby masa bercinta peganag tgn..dah kawin jln peganag tangan....(masa pregnant la...tu pun masa nak lintas jln ke apa ke)....lain2 nye, susah dah nak peganag..anak2ku sgt cemburu....nak letak tgn atas peha hubby dlm keta (as sbeeluma de anak) langsung x bleh...kena marah..tido? dpt peganag tgn je la..si kecik tido tgh..hahah

Miss Moon said...

lenny , mak nulis nih atas kisah benar mak akakkakak tew la kadang aku nih ntah apa apa ...malu sesangat ...auw cam pompuan melayu terakhir ...

kadang kuar ngan mertua pun pak sutan suka tau hug hug ...ai plak segan dowwww ....

cam u ngan yang mmg loving kapel ...suka ai tgk manja manja gitewwwwwww

Filla said...

mooooonnn... haku tak penah pegang tangan!!!!! tp lepas baca entry ko nie.. aku tegelak pon ada.. kalau pegang tangan..konpem laki aku ckp aku buang tebiat..sama lah aku akan cakap mcm tu kalau dia pegang tgn aku..muahahhaha... tapi nak gakk feeling2 kan kan? ok aku nak try!! hahaha

Unknown said...

Selalu pegang tangan adek masa jalan kat pekan...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...