Monday, March 14, 2011

Update pasal my SIL- HKL day 14

14 Mac 2011

ai baru prasan ada banyak pic dalam phone yg ai tak letak ...( sory ek gamba dr phone sangat teruks sebab size kecik utk mms plus hr tew bawak kamera kena sound ngan kak misi ...nasib pakai phone vley )

6 Mac hari tew adalah 1st anniversary Norma n Talib ...so masa nak pegi lawat Norma kat HKL we bought her and Talib 1 cake ...cake yg simple je n bawak masuk wad .

Sedey kay 1st anniversary sambut kat wad plus tak beberapa sihat ..and guesse what ...norma loves it .. Ai rasa dalam hati dia misti nanges punya kan sebab ai pun nanges sorok2 ..

 < pic removed >
Talib n Norma potong kek ulang tahun perkahwinan yg pertama
dapat la kita org semer makan keks plus nurse2 kat sitew pun dapat mkn skaliks
Anak anak duk luar ...Isk sampai HKL asek sebut lapa lapa ...so merasa la dia makan 2 biji burger akakakka
Cik Yaya yg jadi bodyguard Rafiq

12 Mac 2011 Sabtu

Kami bawak Rafiq jumpa mama . Talib dah start kije ...so Mak Norma teman kan Norma kat hospital . Talib habis kije terus zass ke hospital kira tak balik umah langsung la Talib ..nanti Norma operate Talib cuti that is esok operation nya

 ......
 Rafiq dalam pangkuan Mama

Rafiq ngan Uwan n Nani


 semer duk geram tgk Rafiq yg membesar bagai juara ekkeke plus makin cerah
Rafiq lena dalam pelukan Mama ...tak henti2 Norma cium2 Rafiq ..
Abg n Kakak Ipar Norma
Papa Mama n Pak Sutan
Our Auntie pun datang ..thanks Auntie Rozie n Auntie Bedah sebab datang HKL siap bawak macam macam makanan ...
so sebab makanan sangat la banyak maka kamik kena la gie carik bekas atau plastik ...so lepak kejap kat bawah tepi hospimart tew ...sambil duk bau bunga melor yg kemain la wangi kat sitew ...skalik ternampak artis nko ....tak la acah je nampak Mimilicious laaaaaa terus mak lari2 anak terus la jumpa laga laga pipi cimolot ngan puan mimi ....
auwww apa bila bloggers berjumpa harus la berposing n amik gamba kenangan hokey ...nih 1st time ai jumpa mimi liveeeeeeee auwwwwwww ...thanks Mimie...sian en Awak kena jadi kamera man muahahhaha

Thanks to all yg send wish to Norma . She's getting better cuma sekarang dia tgh tunggu utk operation . So insyaallah jikalau tiada sebarang aral melintang esok dia akan di bedah .

Doakan ek kawan kawan semer agar semer nya berjalan ngan lancar ...operation akan berjalan selama 10 jam . Malam nih mama n papa n parents Norma n Talib akan standby kat hosp . Sebab pagi2 Norma dah akan di tolak masuk dalam dewan bedah . Ya Allah permudah kan la segala nya ...Amin




9 comments:

Mimy Hamid said...

lalalala....awak comel..ehhehe...moon cam dah kenal lama je kan..siap panggil nama..lambai...best!!!....cilok gamba key...aku pun dah buat entry ko gak..mimpi moon

J.M.R said...

semoga selamat semuanya..

Lenny said...

:(

setiap kali baca pasal numa mesti jd sedih...

semoga Allah permudahkan segala urusan.. semoga doa2 kita dimakbulkan.. semoga numa selamat... semoga numa sihat.. semoga numa dapat kembali menjadi keluarga bahagia with talib and baby rafiq....

aminn.. ya rabbal alamin...

riniy said...

moon,
semoga norma kuat hadapi dugaan ni n cepat sembuh demi baby rafiq..sedey la baca..:(

Shida said...

Bila tgk gambar norma kiss rafiq...automatic mata cam nak mengeluarkan air mata..sangat touching...kasih seorang ibu kan..macam mana kita sakit pun..tetap kita nak kat anak kita kan...masa anak da sakit pun da rasa nak peluk dia sepanjang masa...agak agak bila kita tua nanti...and sakit..anak kita buat kita macam tu tak? anyway..Norma sangat kuat...and kekuatan tu datang dari rafiq and people around her yg selalu support dia...shida doakan kan norma selamat dan kembali sihat...insyaALLAH...doa doa dari kami sentiasa mengiringi norma...amin.

Puan Nad said...

sedih + sayu tgk Rafiq dcc norma. uhuk.

tinta kaiyisah said...

hope abg talib be strong yee..sume ni ujian dari Allah...kak norma semangat20x demi rafiq..huhuhu

Ezna said...

moon,

makcik yang selalu saya jumpa jaga norma...tu yang tudung pink/purple tu. pastu yang gambar yang baju hijau tengah dukung rafiq tu, terselit di situ orang depan sebijik maksu saya....dan mesti tengah lawat mama saya. Masa ni mesti mama saya berdepan dengan Norma :-( sebaknyer....mama dah takde :-(

AbbotCottage said...

Fidyah Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...