Tuesday, March 22, 2011

menemani org ke hosp ...

minggu lepas adalah minggu yg sangat bz ...Isnin ke hosp serdang ...selasa ada Seminar kat KL habih seminar ke HKL ...rabu kije ....khamis EL ...Jumaat hosp serdang ..sabtu HKL ...Ahad masa bersama anak ...sian Isk seminggu cuti langsung tak ke mana .

ada banyak sangat yg berlaku dalam sebulan 2 nih ..dalam ai duk susah hati ngan masalah kita org , bila tgk masalah Talib n Norma ...ai insaf sebab dalam ai susah ada lagi org lagi susah ....dalam susah Talib n Norma ada lagi org paling susah . But im just a human being ...ada time ai leh sorok rasa tew and act like aim ok ...aim strong ...ada time ia tak ley di kawal and ai burst with tears ....then lega jap ...ha cam tew la duk pusing2 But kita hanya mampu merancang n tuhan yg menentukan ....now setiap hari berlalu ngan sangat pantas ....ermm

Ai tak nak share lagi benda nih buat masa sekarang ...sebab cam to much goin on skrg ...nanti la dah reda2 sket kan di story mory kan ...
sempat la ai mengkait topi n sepasang kasut baby sementara menunggu procedure siap
sangat selesa ..
Kita org duk ulang alik ke hosp utk macam2 appointment for the past 2 weeks ..next appointment gonna be next week ....

6 comments:

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh dear cousin....may Allah swt helps u at ease...

MM mengait...arwah mommy pun pandai mengait kan....Alfatihah....mm reminds me of her....

Take Care:)

genny da bomb said...

moon..ada apa2 yang jadi kat moon ke?hope semuanya ok n back to normal..

Anonymous said...

kak moon.. sejak sy terjumpa blog akak dan terbaca kisah norma.. sy terlalu memikirkan pasal norma smpai xlena tidor sy. kisah dia menjadi teladan buat sy. sblm ni sy terasa seolah olah sy diuji Allah dgn begitu teruk sekali. tapi bila terbaca kisah norma.. sy insaf sy berasa ujian untuk saya itu tidaklah seteruk mana. kak moon tolong smpaikan pd norma.. kami semua doakan yg terbaik buat dia.. semoga Allah bg dia peluang untuk menikmati keindahan hidup ini bersama bb dia yg tersangat comel tu.. sy selalu menunggu akak update pasal norma..

puteri mama said...

byk2 sabar ea kak moon..al gud things come to those wu waits patiently.. :)
alhamdullillah..kak norma da kuar hsptl ea..

Miss Moon said...

lom . k norma insyaallah ley kuar ICU and duk wad biasa

Anonymous said...

alhamdulillah .. norma dh getting better.. lega rasa baca update terbaru ni.. harap2 dia akan kembali sihat dan dapat keluar dr hsptl.. sy ingin melihat norma, talib dan bb dapat bersama kembali. dan menjalani kehidupan mcm org lain yg baru dapat bb.. indahnya hidup ini klu dapat bersama suami dan anak2..