Thursday, March 24, 2011

Saya dikejutkan ngan ...


di kejut kan ngan apa .................

Ai tak sangka mr Saiful n Aida nih sangat la friendly ...yeah la ive known them la kan sebab duk slalu nampak kat TV tapi ai tak sangkat that he will actually gonna call me .

Last nite Mr Saiful or ai call him SNI for short ..called . Wah tak sangka he is so friendly . Like ive known him hor years dah walhal sekalik pun tak pernah jumpa . But my brother baik ngan dia and bg Lan dah bawak dia gie Taiping umah mama masa dia org on the way dari Bukit Merah Resort nak balik ke KL . Hahahahhaha kecoh 1 taman perumahan ada pembaca berita dtg umah Kak Kiah ...muahhahahha

He PM me kat facebook and ai ada 1 project ngan dia ....nanti ek ...tunggguuuuuuu .

But apa ai nak citer kan kat sini ...that he is so nice ..and his wife pun and she is so beutiful la mmg sesuai la jadi juara Gadis Melayu ...siap pelawa bersungguh2 suh ai satu family dtg umah dia and mama n papa skalik ...and dia minat tol kat Isk ekekkeke . Kembang setaman Isk ...siap uncle SNI mms gamba dia n Aida kat my phone ....hahhaha tak ley letak sini eksklusif tau ...hahahhah yo la tew ...muahahhahah . Habis la kalau Isk jumpa Aida ...Isk kan dia ada satu penyakit .....sakit apa ? Penyakit tak ley tgk pompuan lawaaaaaaaaa dia MALU akakkakakak
alahai Isk ...bukan Isk je malu ...mummy pun akan malu jugaks ...alahai comey nya menantu sapa la nih ..

Walaupun kita org tak pernah jumpa but dgr dr cara dia ckp im sure he is a very nice man n sangat humble . Ive called my brother terus n bgtau Mr SNI called n dia kata Mr SNI tew tersangat la baik ..sebenar nya ai yg tak caya kan that he acctually called me ...mak segan . Mak nih kan ikan bilis je ...

Ha lupa nak bgtau Aida dah ada belogggggg auwwwww

BLOG AIDA GADIS MELAYU

Kalau nak add dia org kat FB
Mr SNI : Saiful Nizam Ismail
Aida : Aida Gadis Melayu

PS : im so glad that 80% kerja tertunggak ari tew dah nak siap . So nih nak deliver kat customer2 ..betapa susah nya ai nak siapkan benda2 tew dalam keadaan n situasi yg berlaku ....duduk ngadap pc for 2 hours tapi tak vley duk buntu cam tew . Biasa dalam masa sejam dah siap filtering n editing pictures tp bila otak ke lain jiwa kaco satu pun tak ley buat . I try jugak paksa diri tp last last ai yg fenin satu habuk pun tak siap .....so nih syukur sangat by this week insyaallah semer akan dapat album masing2 ....thanks yer kowang sebab sangat baik hati sabar menanti n sangat memahami keadaan moon ...thanks alot ...


3 comments:

eLYies said...

auwwwwwww..mak segan!!!!

Mommy Ja said...

weee..kudos!

riniy said...

yeay, x sbrnya nak dpt gamba2 gedix iteww...