Monday, March 28, 2011

Update : Norma at HKL day 28

28 March 2011
Talib n Sutan di luar dewan bedah

Tgh hari tadik Talib call bgtau yg Norma kena masuk dewan bedahb segera sebab ada sedikit infection . So doc kena bukak balik semer jahitan n kasik cuci bersih2 ...masuk kol 3 pm n kuar kol 8 pm

Me n sutan ada appointment kat Hosp Serdang pagi . Bila dapat tahu Norma kena masuk dewan bedah lagi skalik kami terus zass ke HKL . Talib n mak Norma duk tgu kat luar dewan bedah . Sian Norma banyak hr puasa sebab lungs dia ada infection kan ....sian dia asek mintak air je .

Alhamdulillah Doc kata dia berjaya kuar kan semer darah dalam kepala Norma and insyaallah lepas nih akan cepat sembuh . But skull norma yg ari tew dia org potong lom di pasang lagi .

Norma sedar masa di tolak kuar dr dewan bedah . Walaupun dia nampak lemah tapi dia ok n stabil . Dia masuk ke ICU balik utk di pantau . So nih kali ke 2 dia masuk ICU .
video
ni masa duk tgu kat luar

video
Bila nampak Norma dah di talak cepat2 amik video skalik doc kata tak ley amik video padan muka cik moon tp sempat la jugaks nampak sket kan ....jgn tiru aksi nih kay ...


Since Talib n Mak tak ley tgu Norma so dia org ikut kita org balik . Dapat la Talib n Uwan jumpa Rafiq ....muga Norma cepat sembuh

Talib kata Norma duk asek ckp nak balik nak balik ...jom balik ....yer la kan dah 27 hr dia kat hosp . Sabar ek Norma ...nanti Norma dah sihat kiter balik sama sama

7 comments:

Anonymous said...

ya allah.....sabar ye nurma and talib...semoga semuanya kembali spt dahulu lepas ni...

zainab said...

akak, saya pun suggest untuk bagi noorma air ECPI..manalah tau kuasa Allah dia lebih cepat sembuh..

Anonymous said...

moon, ada typo error, check balik yer.. lain maksud tu

female said...

salam..smoga kak norma kuat smgt tuk lwan pyakit 2... kak moon xnk bg kak norma mncube 4life??

female said...

salam..smoga kak nurma tabah n kuar melwan sakit 2.. insyaALLAH, kak moon xnk bg kak nurma mcube 4life??

Anonymous said...

salam... smoga kak nurma tabah melawan sakit.. insaALLAH.. kak moon xnk bg kak nurma mcube 4life??

AbbotCottage said...

Fidyah Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...