Tuesday, March 22, 2011

Update - Norma ICU day 7 , HKL day 22

22/3/2011

Dear friends and Family ,

Sama sama la kita panjat kan kesyukuran pada Allah SWT sebab Norma is getting better n better ...syukur sangat .

Last nite call Talib and Talib kata Norma ok dia dah ley makan bubur dah , tak perlu dah feeding kan susu pakai kot tiub ....semer wayar bantuan pernafasan dah di tanggalkan 2 hr lepas and norma sendiri yg tarik wayat kat throat dia ....she is so strong ....and im glad dia punya kekuatan n semangat yg sangat tinggi utk lawan semer nih ...and keadaan dia sangat stabil

Dia dapat cakap tapi masih lemah ...dia kata dia tak mo duk dalam ICU dia nak duk wad biasa so that Talib can always be by her side ..alhamdulillah dia ley kenal semua org and cam nama ...pastuh dia ingat RAFIQ ...dia tanya bila Rafiq nak dtg semer ....alhamdulillah tew semer petunjuk yg +ve

Nanti ai try tanya talib bila ley proceed utk tutup skul norma sebab skrg doc cuma jahit je dulu ...hope bleeding tew semer dah tak da ..

Kami semua sentiasa dokan Norma ....cepat sembuh ya Norma n boley balik cepat2

Balance tumor dalam 20% tew mmg tak dpt di kuar kan so after this mebi Norma kena Radioterapi atau chemo ...nih doc lom explain lagi ...

5 comments:

Mimy Hamid said...

Alhamdulillah syukur...moga kembali sihat untuk norma..amin

Maya Bakers said...

Moon... mas selalu baca & ikut citer pasal norma... alhamdullillah syukur sangat2 norma makin stabil... norma memang kuat semangat... cuma mas sedey sangat sebab dugaan norma yg maha hebat... kekadang terpikir gak.. mcmmana kalo kita berada ditempat norma... terpaksa tempuh semua nih dengan anak yg masih kecil... Susah nak cakapkan moon.... Mas berdoa sangat2 agar norma pulih dan dpt menjaga rafiq mcm mommy2 yg lain...

Miss Moon said...

thanks mimi n Maya

happy2gether said...

Alhamdulillah Moon...bagus semangat Norma tinggi...Mai pon doakan dia cpt sembuh....nanti update lagi yer Moon.

AbbotCottage said...

Fidyah Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.