Friday, January 04, 2013

Anak gadis

Kemain senyum lagi bila amik gambar passport . Lepas dah amik gamba nih kemain nak mintak amik gamba lagi sekalik ...siap cakap nak posing lagi skaliks sebab nak posing cam princess plaks . Yaya ooi nih kan gamba nak bagi cikgu ...kalau nak posing2 balik karang la mummy amik kay

Yaya dah masuk tadika . Masa daftar tew kemain la dia sonok tgk sekolah . So bila 1st day tew mmg dia tak nangis sebab dia punya keterujaan lagi lebey hahahhah mmg beza ngan abg Isk dulu . Abg Isk kemain la siap nangis2 lagi ...nasib la adik relax je . Maybe girls kot kan .

Ari tew tanya dia ...

Yaya nak gie skolah kat pokok assam taiping lagi tak

tak nak la mummy ...hari tew yaya acah je ...yaya nak skolah sini la ...skolah Yaya best 



Dia balik skolah kol 12 ....so kol 11 30 am tew saja la pegi jenguk dia . Intai kot tingkap tgk apa yg dia duk tgh buat . Sekalik nampak dia duk menulis tapi mulut dia lagi laju dr tangan yg duk menulis vleyyyyyy . So very the kak nam kak nam hokey ..........sekalik dia nampak moon kat tingkap terus dia kemas bag dia laju laju . Alamakkkkkkkk nampak la plaks ...........sekalik dgr sora dia yang nyaring tew

Cikgu cikgu .........mak saya dah sampai kat luar . Saya dah boley balik kannnnnnnn

Ehhhhh Ameera ......blom lagi . Balik kol 12

Alaaaaaaaa mak saya dah tunggu saya kat luar tew

apa lagi .......terus mak dia cabut kuar dr pagar n masuk kereta hahahhahahah. Mmg la kamu nih Yaya ...tetiba kamu jd sangat talkative kannnnnnnnnnn . 10  min sebelum kol 12 pegi lagi tunggu kat luar tew . Nampak la semer duk beratur ...tapi dia vley plak wat cam umah sendiri jap jap pegi kat meja jap jap pegi kat bag ....walhal org lain duk beratur baca ABC tew ..........hish tak ley jadi nih . So semalam dah pesan kat cikgu dia .

Cikgu anak saya nih suka ckp banyak sket . Kalau cikgu tgk dia tak concentrate sangat cikgu marah je dia ( ckp kat cikgu depan Yaya )

Ha ha dia nih mmg ckp banyak . Ada kawan gaduh dia la yg dtg report kat cikgu ......cikgu tgk si dia buat kat dia ....so dia majuk ..............bla bla bla ......... ( migrain la cikgu tew )

OMG anak dara kuw ............ada tokoh jadi pengawas neh .

Abg Isk plak dah darjah 2 tapi tak risau sangat sebab dia cam ok je kan . Naik van pun naik van yg sama ...yaya pun sama . Lepas skolah mmg terus gie nerseri ....petang baru mummy n daddy gie amiks .

 hu hu bila dedua dah skolah baru la rasa diri ini sudah tua n betapa cepat nya 2 baby ai nih membesar ( ermmmmmmm kelip mata yg sedang berkaca nih laju laju )



No comments: