Wednesday, January 09, 2013

rasa seronok bila

dapat comment nih ...n rasa sonok sangat sebab org dpt beli umah tew ...........n dia sudi share . Dear ingat tau nanti kalau wat majlis jemput akak  tau ( tak malu kan jemput diri sendiri hahahhahah )

alahaiiiiiiiii lomantika di amor la hubby dia siap buat suprise cenggitu ....wah Zaidatul im so happy for u ...sebab umah tew mmg tervaek ....hahhahahah so officially akak dah masuk la umah u hahhahah

tetiba terbayang2 dek keluasan laman belakang yg tingkat tingkat tew ( lap air liur sat )

kannnnnnnnnn sangat luas n unik .........

ai tak tahu la umah nih ada lagi ke tak ...tapi sebab ramai yg email tanya kan ...so better kowang call sendiri ya 

03-8706 8800

mentang la ai nih kaki merayap ke umah umah contoh kan terus ai jd directory pembeli umah hahahhaha . ../.tp skrg duk tgk harga umah nak pitam la rasa nya .

Tapi im glad sebab biasa nya apa yg di share kat blog nih berguna jugaks utk org lain ....n tq tau sebab sudi bg feed back . Tak kesah la feedback +ve ke -ve tew semer makna org concern kat kita . TQ tau ....ai tahu u ols semer ni mmg baik baik org nya .... :)

2 comments:

mrs kayrul said...

untungnya..suami buat surprise macam tue

klu kak moon promote memang best semuanya

EnaMokhtar said...

kak...tq atas no fon itewwwww....blog kak moon ni macam2 ada..boleh jadi tempat rujukkan...pasal rumah ada...pasal langsir ada...pasal kek pun ada...pasal tudung pun ada..pendek kate dah jadi macam kaunter info laaa...hahaha..jgn mare kak...:P