Friday, January 04, 2013

Maternity photoshoot

Suddenly ada few email yg masuk tanya pasal maternity photoshoot . My dear beloved readers sekalian ....ampun sangat sangat sebab akak skrg mmg sangat slow dah amik gamba . Skrg dah banyak komitment n mmg tak sempat sangat nak amik any job . Kalau amik pun utk closed friends n relative sahaja .



Semer pun nak posing cam kak Filla .....pagi nih ai terus bukak blog filla ...ke filla ada apdate gamba dia masa preggy kan amani dulu . Tak der pun ....tapi asal tetiba ada 3 4 org tanya pasal photoshoot ibu mengandung ....bahaya amik gamba bloger popular nih ...sebab terus semer nak posing cam filla .........auw ...nangis hokey tgk gamba nih ...preggy  pun masih ada curve cam tew ...

 
 Bila tgk balik gamba gamba nih rasa cam windu la sngat nak klik2 my kamera tew .....tapi tew la nak wat cam na ...mmg tak sempat betol sekarang plus pak sutan pun sambung blajar so weekend dia sangat full .

Time ai decided nak slow amik amik gamba nih la ...masa tew la jugaks kemain ramai yg tanya . Mmg berat hati nak tulak but what to do ....huk huk .

So sesapa yg email ke Moon ....ai mintak maaf sangat2 kalau ai terpaksa tolak ya ...jgn kecik hati ngan hakak nih ya ...........

Pstttt Filla ... baby nom 3 lom ada gamba preggy kan ..........jomssssssss ( tetiba tangan terasa gatal nak kllik klik kamera ............oooo ai sangat pemalas sekarang . Nak amik gamba anak pun malas ...hish hish hisss tak elok tew )
wahai semangat rajin ...cepat la menjelmaaaaaaaaaaaaa

6 comments:

Mooniqueen said...

Tu la mmg teringin jugak nak buat fotoshoot mcm ni....

Filla ~ Kasihs said...

hihi tu pregnantkan Ani... yang ni dah macam bola dalam perot..hihih... x larat la mooonnnn...

anggun said...

samew la kak moon..sy pun mmg sangat malas nak ngusung camera tu bagai...amek gambar gune fon jew skunk..

nazliahnazeer said...

akk..my husband pn leh shoot gamba gak. hee. maybe akk leh tlg suggest kt diorg ke..klu yg akk tak dpt amik tu. fb : http://www.facebook.com/snaptpixel - 0199548955
thanks..

Ena's Palace said...

sempoi je bergambar camtu..menarik jer..

salam kenal dr saya..sudi2 la ke: http://ena7t5.blogspot.com/

tq

Uncle Lee said...

Hi, a woman is at her most beautiful when she is in the family way.
Congratulations.....
This the year of the Snake....
The Snake is the intuitive, introspective, refined and collected of the Animal Signs. They are attractive people who take cries with ease and do not become flustered easily.
They are graceful people, exciting at the same time.

Wishing you and all at home a very happy new year.
You have a great week, and keep a song in your heart.
Best regards.
Lee.