Sunday, January 27, 2013

Gamba Rafiq 2 thn

Hari tew kasik sket je gamba kan . So nih nak tepek lagi gamba dak bam bam nih yg skrg dah umoq 2 thn .


 Kita org semer pegi umah Talib . Since last year dah wat kat umah kita org so thn nih wat kat umah Talib plak n kita org semer pegi serang umah dia . Terus glabah la si Talib sebab duk cari tilam bantal semer utk kita org . ..yer la kan umah org bujang ...mana la nak ada semer tew . Dia pun balik kije sampai umah mmg tido je la kije nya .

Since makan semer ai bawak siap siap dr umah ....so sampai sana hidang je terus n makan ramai ramai . Even my brother pun datang sama sama ...so mmg meriah la sangat walaupun sesama adik bradik je ..my brother pun mmg rapat ngan papa n mama ...bak kata my sister la ...mak mertua org pun ley jadi mak sendiri jugaks ekekekkekek ...lagi pun mama ngan papa slalu ingat kat my brother n my sister ..

 
 

Masa semer duk nyanyi kat dia kemain la si Rafiq nih malu malu . Terus dia cam ala ala blur ....cam eh apasal semer org tgk neh ...pastuh terus peluk n cium papa dia ...alahai sweet sangat la si Rafiq bam bam nih

 Happy 2nd Birthday Rafiq ....pas dah potong terus laju je tangan dia nak capai buah2 kat atas kek

Hahahahhah bukan Rafiq je tak saba nak makan ...semer pun tak saba nak terkam kek ...hahahhah Rafiq mummy makan yerrrr .amboi Moon pun nampak kek ....mak mertua lalu blakang pun tak nampak ..
 
 
 Walaupun sambut among family je pun ...dah cukup meriah hahahha kesian la kat jiran2 Talib sebab suara kita org semer pun cam dah 20 org punya sora hahahhahahah . Rafiq la sonok sebab dapat main ngan kakak Yaya n Abg Isk plus ramai org melayan hari nih


3 beradiks .

 dak bam bam duk makan coklat
 
cobaan utk paksa papa dia gie amik coklat lagik ekekekkekeke ..tektik yg selalu berkesan ...iaitu ....

menangis .

6 comments:

Kuazue Mohd said...

alololo..dah besar kamu..wajah nyer...aarrgghh..rindu...dah ler...tak mo sebut..emo...

mrs kayrul said...

sayu plak tengok muka rafiq menangis tue

myPreciousIrHarith said...

happy birthday rafiq..smg cht2 slalu,murah rezeki n bahagia dunia akhirat..comelnya rafiq..dah makin encem..

A.I said...

talib kuwus.... :)

Nazatul Shima Naharudin said...

kek 2 thn rafiq sama dgn kek 2 thn ammar :) happy bday rafiq!

Nazatul Shima Naharudin said...

rafiq sebaya dgn anak saya, ammar. 2 thn last week. kek nye pun sama :) happy bday rafiq~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...