Wednesday, January 09, 2013

Promo di Sarah Hughes Globe di lanjutkan

Ramai yg duk tanya pasal langsir nih ...n dalam banyak2 nih la yg paling ramai org nak buat cam nih

Dulu dulu yg jarang biasa duk belakang je kan ...skrg tak der nya yg blakang pun ley duk kat depan . So masa ai pegi tempah kat Sarah Hughes Globe tew Khan la rekemen suh wat cam nih . So bila dah siap tew nampak sweet je . So nanti kowang ley pilih la nak belakang tew kaler apa semer kan .

But kain yg kat atas tew awal awal dah habis licin sebab kowang dah pegi sana kemain banyak membeli kan ......so kain cam atas sudah la sold out tapi ada banyak lagi kain yg sheer / day curtain lain yg kowang ley pilih n sesuai padan kan ngan taste kowang

Biasa nya ai idak la suka sangat bunga2 nih tapi tang nih ai suka la plops

So skrg dia org lanjutkan sampai 31 Jan 2013 ....semer jadi flat price

Bidang 60' jadi RM 10
Bidang 120' jadi RM 15

sebab nanti dia org akan tutup sementara utk renovation ....so semer mmg kena kasik clear ........

Ada readers kata ....hari tew dia pegi nak beli 50 meter sekalik kat kayu tew ada 30 meter je sebab dah habis ....frust sangat . Tew la sebab mmg ramai dah pegi n beli bukan sket2 so mmg la cepat habis . Nih khan kata ada lagi so mmg tolak flat price terus ....and ill be going there , maybe sabtu nih nak tgk apa lagi yg ada hahahhah sempat lagi tew nak gie mengusha kain hahhahah so nanti ai ley la apdate korang apa lagi yg tinggal . Bukan apa takut kain kain yg best semer telah di beli org  . La la la la la

* kain adalah utk clearence 
* previous offer kat sini 

3 comments:

Aiza Hamdan said...

kak moon..nak pegi..sib baik smp 31/01/2013..ari tuh nak pi..x berkesempatan..budget dah ade..x kesampaian jerk lagi..last week ade pegi..x tau plak still offer..

Miss Moon said...

Waz ,

Many many thanks for your feedback . Moon akan kasik your feedback to their management and hope dia org ley improve lagi ...in order to serve their customer ngan lagi bagus

Just now ai called them n dia org kata mmg tak banyak dah tinggal sebab the promo adalah dr last month n tak banyak dah tinggal n mmg betul2 nak clear kan

since this is the 2nd feedback yg ai dapat after a year with them , akan moon usulkan hal nih ya . Thanks for your feedback .

Khazinatul_Asrar said...

salam kak moon,
bestnya tgk kain langsir byk2 camni. rambang mata hehe.
nak tya, dorg ada amek order buat langsir jugak ke? sbb i mcm nak pakai cepat utk kedai. huhu. cari yg dh siap x ngam plak size dia.

Thank you kak moon :)