Wednesday, January 30, 2013

Meeting ngan owner Tsugoi

wah tajuk gempak walhal acara melepaks sambil gelak2 pas pas barang n amik gamba sket2 akakakkak tapi nak bg nampak cam tgh bekerja keras maka kena la kata meeting ....hahahhahah

Daddy ley tak anta mummy gie umah Filla ...dia ajak meeting la ngan Elly 

terus pak sutan tak ley nak kata apa hahahhaha ok la .............so hari tew kita org dr umah Talib . So anak anak ley tinggal kat Balakong japs so mummy pegi meeting .

Acctually Moon gie amik stok2 shawl .......so korang tunggu ek next week ai kuar kan yg baru utk di jual . Umak aiii ingat kan sket sekali penuh bonet hokey ........

 Ok Moon nko nye stok kat sana ...so nko kira la ek .........gitew .


 Korang saja kan kasik aku tgk tudung banyak2 cenggini kang setiap satu aku beli cam ne . ...jgn ingat tukang jual ley amik free je yer . Bisnes tetap bisnes ...kalau nak lebih sila la bayau ...muahahhahah . Baik puan ..........



Terus masa nak blk umah anak anak duduk di celah2 tudung hahhahahha sian kowang nak wat cam na mak pak nye kereta kan 'besar' hahhahahah . Menci tau kalau bergamba tepi Elly atau Filla terus mak nampak sangat agam di sitew ( bukan nampak je moon oooi .....mmg agam pon )

So u ols Tsugoi ada kuar kan baju so sapa berkenan ley la order ya ... order ngan Buk Filla atau Buk Elly


comey kan .....tew la kalau org slim melim n comey2 cam nih mmg cantek pakai cam nih ...so sapa berkenan sila la email kat Tsugoi yer 

Sertakan
Code Baju:
Alamat:
Telephone No:
 Para suami yg duk lepak2 sementara tunggu bini masing2 habis diskus ....Amboi kemain pak Radie tunjuk cara kat Elly .....

nko duduk la corner nih nampak lampu aku ..pastu buat konon baca majalah ...kang style

hahahhahah hebat la ...our prop manager . Semer mmg dia la yg buat ...amik kerusi cari port . Filla nko kena bayar lebey sket kat prop manager tew ...sampai kat luar umah pun dia sapu ....hahahha . Pak Sutan sila la contohi pak radie sebab rajin sapu depan umah .

 Wah cam bekham ngan victoria .....pakai baju sedondon cam nak gie dating ya kowang . ....Elly kemain la bagus sampai2 terus di sambut oleh Ani ...skalik Elly bg tau pilla

Pila aku rasa anak nko berak nih

terus pilla tanya Ani ....Ani , berak ke ? ...nko jgn Elly , anak aku kalau dia tak berak nko kata dia berak marah dia nanti

laju je si kenit nih geleng kepala .........skali semer duk bau dah hahahhahahah ........apa lagi terus je filla bawak dia gie tandas cuci ...skalik pas dah siap pakai semer filla bgtau la ...

Moon nko tahu apa anak aku ckp masa aku duk cebok dia ? Dia kata , mama Auntie Moon tu cantek la ....

wahhhhhhhh Amaani pandai tau bodek auntie tau ...mulut manis cam gula batu .......1st time tau budak puji auntie .........org kata budak2 nih ckp jujur kan kan kan .....( nasib la dia tak cakap kat mama dia ...Mama auntie moon tew gemok kan ) terus aku pitam kat sitew jugaks


Sebab Amani puji Auntie ...terus Auntie kasik gamba sebesar2 alam kat Ani .........muahs ........

Nasib baik la Moon tak bawak Yaya kalau tak habis la pipi si Ani ni di uli2 nya ....cam dia uli pipi Rafiq

4 comments:

genny da bomb said...

ishhh..xleh tgk ani ni..mcm ala2 muka nurina pun ada..hihihihi..

Filla ~ Kasihs said...

KUAKAKAKAKKAKA... beso nye muka Ani ;)

Tihara said...

owang selim melim best, leh pkai baju mcm2 gaya..uhh nak selim jugak :)

Elly said...

Betul lah Moon Ingat nak lantik Pak Radie jadi manager aku!! Kata retis...hahaha

Filla biar Ani jer jadi manager sama2 garang...muahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...