Friday, January 18, 2013

Happy Birthday Hafiz n Mr Poek

Hari tew kan ada share gamba kek kek kan . Tapi tak sempat nak resize gambo semer . Plus lappy yg biasa edit tew kena serangan virus maka nya kena la install kat lain . Terus mata jadi lain hahahhahah

Ila buat majlis utk kwn kwn rapat aje . Yup ...betolll Ila nih adalah dr Rizqcakes . Dia n hubby dia mmg wat kek ..kalau nak pegi blog dia org ley la ke sini atau klik banner rizqcakes kat sebelah tew .

Masa bgtau Isk ngan yaya yg kita org nak pegi bday party Hafiz n pegi jumpa Syahmi kemain sonok la dia ...mau tak nye dah mmg kenal since baby lagi ...skrg tgk la sorang2 kemain bosar lagi dah .

KIta org bawak Rafiq sama hahahhaha kasik dia jumpa kawan2 . Relax je budak tew hahahha ...punya la dia duk geram tgk kat kek yg ada kereta atas meja tew . 

 
Rafiq duk tunggu acara potong kek ..masa nih dia kewl lagi sebab tgh usha suasana . Abg ngan Kakak Yaya dah jumpa geng mmg tak nampak dah org lain

 Bday Boy ....yg sambut bday ke 4 ... Rafiq ...saba ya  Bday Rafiq kan 21hb nih ...so harap bersaba hahah
 
 Teacher Mai ngan Alif yg sangat behave ....ha tgk la bebudak yg dah besar . Tak pandang pun mak bapak dia org ....semer duk kerumun i pad tew ...hahhaha senang kije mak mak nak sembang + gossip muahahhahahah .

 
Happy Bday dear Hafiz yg putih melepak nih ...moga Hafiz membesar menjadi seorang budak yg bijak pandai n sihat walafiat ...muahs . Cute betol dia tiup lilin ....


Dah habis Hafiz tiup lilin ...kuar plak kek utk Poek ....sebab hr tew adalah bday Poek jugaks . Masa ai sampai tew Ila dah bisik2 dah ...Moon hari nih hr jadi poek . Nanti pas tiup lilin kek Hafiz kiter nyanyi lg sekalik utk poek kay ....olo lo lo so sweet ......hahhahahah terus poek terkezut ....

hahahha comey betol la patung nih ....All the best ya poek . Kagum betul la ngan keazaman nko yg mengejar passion in baking . Poek skrg tgh sambung study n amik class utk baking . Ila kata poek nak diri nya ada certificate dlm bidang yang dia nak sangat . Kami semer akan support korang ...all the best tau

 
 Isk n Yaya yg dah besar pun kemain geram tgk kek yg cantek2 tew ...nih kan plak si kecik bam bam nih

 Bapak bapak sekalian . Tlg jaga anak anak ya sebab mak mak bila dah jumpa kawan mmg lupa diri japs hahahhahahah . Lama tol kita org tak jumpa ramai2 sekali gus cam nih . Lenny rugi tau nko tak dpt join

Azie , Mai , Moon , Ila n Fillanie

 Us ... ngan mak yong 

 Comey betul la anak Azie nih ...baik plak tew . Dulu last jumpa n tgk Rayyan masa dia tgh baby lagi ...ha tew dia Rayyan ngan ayah dia

 Amaani n Acih


 Kita org sonok sangat ...makan pun best best ....tapi tak sempat pun nak bergamba banyak sangat pun ...gamba makanan yg best2 pun tak sempat snap hahahahh sebab semer bz nak catch up ngan cerita ceritun ...

Thanks Ila n Poek .....n Happy bday

6 comments:

Azie Rad said...

hahahahaha....gelak aku baca blog ko moon...happy sgt kan..jarang2 kita jumpa...ni nak masuk feb nnt start kelas balik confirm lg laa payah...apa pon love the pics and also the friendship we have...

happy2gether said...

Moon tq amik gambo2 ni yer..mai dah upload kat FB...suker sgt...bila Moon amik yg biasa pon jadi luar biasa..hihi...i lebiu...

happy2gether said...

Moon..tq amik gambo yg cantik2 ni...bila moon amik yg biasa pon jadi luarbiasa...ilebiu....

ibuhebat said...

semoga makin ramai usahawan bumiputera terus maju jaya :)

fazilzura said...

wahh best2 ...

btw kek tu sapo wat ... sgt ku tertarik

Lenny said...

MAKAN HATI!

ahhahahahhahaha....

lama tak ketemuk..

rinduuu