Thursday, January 31, 2013

Kaler kelabu

Bila usha warna2 utk tahun nih ....maka warna warna nih yg kuar . Umah ai ari tew kan org pecah kan dinding n baiki semer crack2 tew . Then org tew kata akan dtg balik utk cat n akan cari warna yg paling hampir ngan warna kita org . Tapi cam lambat la plak ..kang buat nanti dia org cat bertampong tampong cam na ..


 tgk la tew ...betapa sakit nya mata duk tgk dinding cam tew .........mata sakit hati lagi la sakit ........


So hari tew google2 la apa warna yg cantek nak cat umah . Sebelum nih kaler cekelat ...tapi cam busan la plak so ingat nak tuka kaler lain plaks ...so dalam adik badik kaler2 tew ...ada plak kaler kelabu . So cam menawan kalbu la plaks kelabu tew

so gigih la akak mencari sample2 ruang yg kaler kelabu ........olo tomey2 nya


 
smart kan ...tapi jenuh la nak line 1 1 cenggitu kan .....
 
 Tetiba nampak plak kombinasi kaler cenggini ....giler kentang berani . Kalau tgk cam nih misti kita cam ek eleh apa ke hal plak kelabu campo pink neh ......

Tapi cuba tgk bila semer di campo kan ...smart n sleek jeeeeee

 
 
 

 Cantek kan ........smart tew . ...nanti ai share hasil mengecat kami anak beranaks akakkakkakak . Tapi idak la sehebat gamba2 kat atas .......ai nih cita2 je besar nak hias mcm2 tapi bukak wallet ...kempis je ...hahahhahah terus simpan hasrat deco2 tew dulu ...uhukssssssssss






1 comment:

mrs kayrul said...

tak pernah langsung terpikir kombinasi kelabu dan pink...memang mengancam la